dinsdag 15 juli 2008

Blockparty 0546

Zo, m'n eerste opdracht is voltooid. Afgelopen maandag heb ik me ingeschreven bij de KvK dus de Muziekschool Twente kan binnenkort een factuur op de mat verwachten. Ziehier het resultaat; poster en flyer ontwerp voor een workshop project in Almelo. Doelgroep jongens en meisjes tussen 13 en 18 jaar.


dinsdag 1 juli 2008

Bachelor

Er is een hoop gebeurd de laatste maand. Deze jongen is afgestudeerd!! Vandaag was de laatste dag van de eindexamen tentoonstelling. Vanaf nu draag ik de titel Bachelor of Design. Er is goed gereageerd op m'n documentaire, meer dan honderd visitekaartjes zijn verdwenen en ik ben genomineerd voor de Art Olive Award. Een goede motivatie om direct aan de slag te gaan als zelfstandig ontwerper. De eerste opdracht is ook al binnen. Deze week even een btw-nummer aanvragen, KvK-tje doen en aan de bak. Niks vakantie, van hard werken is nog nooit iemand moe geworden. Dus, mocht je dit lezen en nog een ontwerper nodig hebben, ik hou me aanbevolen.

O, ja. Wat ik een goed initiatief vind van de aki: Elk jaar krijgen alle eindexamenkandidaten een MUPI (Afkorting van `Mobilier Urbain à Publicité Illuminé, oftewel straatmeubilair in de vorm van verlichte reclamezuil.) De mijne staat voor het stadskantoor aan de Hengelosestraat (3x toeteren!!)